Ha már unod a nyaralást... Ha kellene egy kis testmozgás... Ha szeretnéd kiegyensúlyozottnak látni a családtagjaid... Vagy szebbnek látni otthonod... Újíts fel, most két promócióval is segítünk! 

Héra Ceramic foltmentesen tiszítható beltéri falfesték - már a kerámia tartósságával is!

hera_ceramic_1600x300.jpg


A festési feladatok sok előkészítést igényelnek, és nagy kosszal járnak, ezért érdemes egyszerre több szobát is kifesteni! Hogy jobb kedvvel láss munkához, most 4 db 2,5 literes Héra Ceramic vásárlása esetén egy db egyedi tervezésű, logózott felírótáblát adunk ajándékba!

A Héra Ceramic speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönhetően a legellenállóbb Héra beltéri falfesték. A kerámia technológia kimagasló mosás- és dörzsállóságot biztosít a felületnek, így téve azt foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé. A Héra Ceramic falfesték hidrofób alkotórészei révén vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít. A hipoallergén, selyemmatt felület exkluzív színmegjelenést kölcsönöz otthonának.

A promóciós időszak 2021.08.30-tól 2021.09.10-ig, az egyes boltokban elérhető készlet erejéig tart. A Héra Ceramic felírótáblákat a promóciós időszakban kérd az eladótól!

A promócióban résztvevő üzletek listája az oldal alján található. A boltok pontos elérhetőségének megtekintéséhez használd üzletkeresőnket!

Résztvevő üzletek:

Boltlista.png

----------------------------------------------------------------------------------------

Lazurán faápolási termékek minden fafelületre!
Lazuran_promo_1600x300.jpg

A munkát sokkal könnyebb egy lendülettel megcsinálni, ezt most támogatjuk is!  Legalább bruttó 10.000 Ft értékű Lazurán termék vásárlása esetén egy db egyedi tervezésű, logózott festőkesztyűt adunk ajándékba!

Kültéri és beltéri fafelületekre, kerítésekre, korlátokra, bútorokra, nyílászárókra, kisházakra, gyermekjátékokra egyaránt válaszd a Lazurán márka termékeit. Alapozók, faanyagvédőszerek, vizes- és oldószeres lazúrok és lakkok magasfényű és selyemfényű kivitelben is megtalálhatók az üzletekben.

A promóciós időszak 2021.08.27-től 2021.09.03-ig, az egyes boltokban elérhető készlet erejéig tart. Az egyedi Laurán festőkesztyűket a promóciós időszakban kérd az eladótól!

A promócióban résztvevő üzletek listája az oldal alján található. A boltok pontos elérhetőségének megtekintéséhez használd üzletkeresőnket!

Résztvevő üzletek:

Lazuran-kesztyu.png
 
A képek csak illusztrációk. A megjelenített színek megközelítőleg tükrözik a valódi színeket. A termékek árai üzletenként változhatnak. A PPG Trilak Kft. az észszerűség határain belül erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a honlapon található adatok pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal felelősséget a honlapon található információk esetleges pontatlanságából eredő károk vagy bármilyen hasonló igények kapcsán. Az oldalon található információk pontatlanságát okozhatja például a termékek specifikációinak az időszakos megváltozása. Az PPG Trilak Kft. fenntartja a termékspecifikációk tetszőleges időpontban történő megváltoztatásának jogát.

Márkáink