A Hollandiából származó Progold márka, mely átfogó szerszámválasztékot kínál a festők, szakemberek és a lakosság számára, Magyarországon 2006-ban került bevezetésre. Ekkor még csak néhány ecsetet, hengert, spatulyát, nyelet, valamint maszkoló- és ragasztószalagot tartalmazott a szortiment.
Azóta szakembereinkkel közösen töretlenül dolgozunk annak érdekében, hogy a szerszámválasztékot kibővíthessük minden olyan termékkel, amely szükséges lehet a festési, vagy az azt megelőző előkészítő munkálatok során. A folyamatos szortimentbővítésnek köszönhetően ma már több mint 150 szerszám és egyéb kiegészítőtermék található meg a választékban. 
A ProGold portfólió vázát képező magasminőségű ecseteken és hengereken kívül a festéshez szükséges minden kellék megtalálható, így többek között nyeleket, hosszabbítókat, spatulyákat, maszkoló- és ragasztószalagokat, fóliákat, festőtálcákat, -edényeket és –vödröket is találhatunk különböző méretekben, így minden felújítás és festés előtt álló, vagy az otthonát szépíteni vágyó egyén megtalálhatja a számára legtesthezállóbb termékeket. A festés megfelelő előkészítéséhez a portfólióban glettanyag és mestertapasz, míg a kiváló végeredmény érdekében üvegszöveg- és fűrészporos tapéta, valamint ezek ragasztója is megtalálható.

Márkáink