We Protect and Beautify the World®.

A PPG-nél minden nap azon dolgozunk, hogy a festékeket, bevonatokat és speciális anyagokat fejlesszük és szállítsuk, melyekben ügyfeleink közel 140 éve megbíznak.
 
Fenntarthatósági jövőképünk, értékeink és megközelítésünk a Védjük és szépítjük a világot nagyobb célunkhoz járulnak hozzá.
 
Innovatív termékeket és megoldásokat kínálunk, partnerként együttműködve ügyfeleinkkel, olyan közös értékeket létrehozva, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy maximalizálják eszközeik teljesítményét, valamint megőrizzék és megvédjék a környezetet.
 
Elkötelezettek vagyunk a tartós értékteremtés és a fenntarthatóbb közös jövő megteremtése mellett, közösségeinkkel, ügyfeleinkkel és alkalmazottainkkal együtt.
 
Mint „One PPG”, integritással működünk, biztonságosan dolgozunk, védjük a környezetet a jelen és a jövő nemzedékekért, emellett sokszínű, méltányos és befogadó munkahelyet teremtünk, elkötelezetten támogatva a közösségeket azokon területeken, ahol tevékenységünket végezzük

Fenntarthatósági jövőképünk, értékeink és megközelítésünk hozzájárulnak a We Protect and Beautify the World® célunkhoz.

2025-ös fenntarthatósági céljaink

A PPG-nél büszkék vagyunk arra, hogy cselekvésorientáltak vagyunk.Hiszünk abban, hogy amit felmérünk, azt meg is valósítjuk, ezért a fenntarthatósági céljaink útmutatóként szolgálnak vállalataink és telephelyeink számára, hogy a fenntarthatóságot a mindennapi működésükbe integrálják, és mérjék a fejlődésüket.
 
Nézd meg 2025-ös céljaink videónkat alul.

2021 a számok alapján

38%

az értékesítésnek
fenntarthatóan
előnyös helyzetű
termékből származik

 

16%

csökkenés az
üvegházhatású gázok
kibocsátásában,
a 2017-es kiindulási szinthez képest.

 

37.5%

csökkenés a teljes
hulladékártalmatlanítás
intenzitásban 2025-ig,
a 2017-es kiindulási
szinthez képest

 

40%

a PPG gyártásának,
kutatás és
fejlesztési telephelyeinek zéró
hulladéklerakás státuszt ért el


 

A PPG teljes fenntarthatósági jelentése


 

Márkáink