Termékeink

Bondex Renovation

Faregeneráló szer megszürkült fára

Előnyök

  • Ragyogóvá teszi a megszürkült fát
  • Visszaadja a fa természetes megjelenését

Elérhető kiszerelés

1 l

Technikai adatok

Alkalmazási terület

Kül- és beltéri használatra

Színek száma / színezhetőség

Színtelen színben kapható.

Külső megjelenés

 

Anyagszükséglet / kiadósság

6-8 m2/l

Felhordás módja

Szivaccsal vagy ecsettel.

Rétegszám

1-2 réteg

Száradási idő

5-20 perc. Alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom késlelteti a száradást.

Hígíthatóság

A termék használatra kész állapotban kerül csomagolásra, nem szükséges azt hígítani!

Rövid leírás

A Bondex Renovation faregeneráló szer ideális kültéren elszürkült kemény- és puhafa (terasz burkolatok, kerti bútorok mint pl. asztalok, székek, padok és egyéb felületek) tisztítására és kifakult színének felfrissítésére. Percek alatt kivilágosítja az elszürkült felületet és visszaadja a fa természetes színét. Ideális előkészítést jelent a Bondex bútorolajos és lazúros kezelés előtt.

Termékleírás

Felületek előkészítése:

Ecsettel vagy puha ronggyal távolítsa el a szennyeződéseket és a port a felületről. A kezelt felületnek száraznak kell lennie.

 

Alkalmazás:

A terméket egyenletesen hordja fel szivaccsal vagy ecsettel. Hagyja állni legalább 10 percig. Különösen makacs szennyeződések esetén ismételje meg a kezelést és hosszabb ideig hagyja a terméket a felületen. Ekkor csiszolóvászonnal vagy csiszolószivaccsal a farostok szálirányában csiszolja meg a felületet. Vizes dörzsszivaccsal tisztítsa meg a felületet majd öblítse le bő vízzel.

 

Utólagos felületkezelés: A felület teljes száradása után a fát a típusának megfelelő Bondex termékkel (pl. Bondex Preserve II, Bondex Exotic Oil, Bondex Satin, Bondex Perfect) kell kezelni, hogy hosszú távon megakadályozzuk a fa ismételt kiszürkülését.

 

Egyéb tudnivalók:

Figyelmeztetés: korrózióveszély miatt kerülje az anyag fémmel való érintkezését. Csak műanyag szálú, műanyag ecsetet használjon. A márvány felületeket védje takarófóliával.

Szerszámok tisztítása: használat után vízzel.

Általános tanács: tartsuk távol élelmiszerektől, italoktól és takarmányoktól. Tárolni csak bontatlan csomagolásban 5-25°C hőmérsékleten lehet. Ne keverje a Bondex Renovation faregeneráló szert más festékekkel és tisztítószerekkel.

Eltarthatóság: megfelelő helyen, bontatlan csomagolásban (5–25°C hőmérsékleten) korlátlan ideig tárolható.

 

Megjegyzés:

A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott kezelendő felület vizsgálatától.

Fagymentes helyen tárolandó.

Download

Márkáink