Termékeink

THERMOTEK Facade Paint homlokzatfesték

Homlokzatfesték Quick Rain technológiával

Előnyök

  • Akár 4 évszakos felhasználás
  • Szélsőséges időjárási körülmények között is alkalmazható: 2°C és 35°C között
  • 20 perc elteltével esőálló bevonatot képez*
  • Védelmet nyújt a gombásodás és az algaképződés ellen
  • Színkeverőgépen színezhető

Elérhető kiszerelés

5 l és 10 l

Technikai adatok

Alkalmazási terület

Homlokzati vakolt-, beton és kőfelületek.

Színek száma / színezhetőség

Több száz színben színezhető. Mindegyik, a receptek szerint géppel színezett árnyalat UV-álló.

Külső megjelenés

Matt

Anyagszükséglet / kiadósság

8 m2 / l / réteg

Felhordás módja

Alapos felkeverés után ecsettel, hengerrel, festékszóró géppel.

Rétegszám

2 réteg

Eső elleni védelem

20 perc elteltével*

Átfesthető

2-4 óra

Alkalmazhatósági hőmérséklet

2°C és 35°C között

Rövid leírás

Új generációs akrilát diszperziós homlokzatfesték, vakolt-, beton és kőfelületekre. Felhordást követően 20 perc elteltével* esőálló bevonatot képez. A termék rendkívüli tulajdonságait a hagyományos homlokzatfestékeknél gyorsabb filmképződés eredményezi, amely a Quick Rain technológiával készült kötőanyagnak köszönhető.

Termékleírás

Az alkalmazás feltételei:

Az alapfelület előkészítése:

A terméket a tökéletes fedés érdekében két rétegben kell felvinni a megfelelő módon előkészített, száraz, hordképes, porló és leváló részektől megtisztított, valamint a gyártó által javasolt Héra Falfix diszperziós mélyalapozó megfelelő hígításával lealapozott homlokzatra. Ez biztosítja, hogy a festeni kívánt felület szívóképessége egyenletes legyen, megakadályozva a foltok és fényfoltok kialakulását.

Alkalmazás:

A homlokzat végleges, matt megjelenését a 2 rétegben felhordott Thermotek Facade Paint homlokzatfesték biztosítja, amely egyaránt felhordható ecsettel, hengerrel vagy festékszóró géppel is, így akár nagy felületek festése is kényelmesen és gyorsan kivitelezhető. A festék egy rétegben megközelítőleg 8 négyzetméterre elegendő literenként. A termék a felhordást követően 20 perc elteltével* már ellenáll az esőnek, két réteg között a száradási idő 2-4 óra hőmérséklettől és páratartalomtól függően. A termék gomba és alga elleni védelmet is biztosít, színkeverőgépen több száz színben színezhető.

Megjegyzés:

Az anyagszükséglet függ többek között a felhordás módjától és a felülettől. A megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. Az anyagszükséglet pontos értékét adott esetben a bevonandó falfelületen kell meghatározni. A megfelelő tartósság és védelem eléréséhez a felületre szükséges a fentebb megadott anyagmennyiséget felhordani. Továbbá, a javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. A termék alkalmazási tulajdonságait nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból, a festék szakmai ismeretek hiányából adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

A feldolgozás hőmérséklete:

Ne alkalmazzuk a terméket +2°C alatti, illetve +35°C fölötti hőmérsékleten, amin a levegő, az anyag és az alapfelület hőmérsékletére egyaránt értendő.

A terméket fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

*23°C-os levegő hőmérséklet és 50%-os relatív páratartalom mellett.

Download

Márkáink