Termékeink

HÉRA Ceramic mosható beltéri falfesték

Foltmentesen tisztítható beltéri falfesték a kerámia tartósságával

Előnyök

  • Extra dörzsálló
  • Hidrofób és páraáteresztő
  • Fertőtleníthető
  • Selyemmatt
  • Hipoallergén bevonatot képez a festés után 72 óra elteltével

Elérhető kiszerelés

készre kevert színek 2,5L és 5L-es kiszerelésben, Tejfehér és "L" bázis 1L, 2,5L, 5L és 9L-es kiszerelésben, "Z" bázis 1L, 2,5L és 5L-es kiszerelésben

Technikai adatok

Alkalmazási terület Vakolt, glettelt, gipszkarton, előzőleg diszperziós festékkel festett és üvegszövet tapétával bevont falfelületek, mennyezetek beltéri festéke. Különösen ajánlott szennyeződésnek kitett falainak és mennyezeteinek védelmére, illetve középületek beltéri festésére.
Külső megjelenés Selyemmatt
Anyagszükséglet / kiadósság 35 nm egy rétegben,
14 nm/l
Felhordás módja Ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóróberendezéssel. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani. 
Rétegszám 2 réteg
Száradási idő 3 óra
Hígíthatóság A Héra Ceramic beltéri falfesték felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba. Amennyiben mégis hígításra van szükség, az első réteghez max. 5% vizet lehet adagolni. 
Rövid leírás

A Héra Ceramic speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönhetően a legellenállóbb Héra beltéri falfesték. A kerámia technológia kimagasló mosás- és dörzsállóságot biztosít a felületnek, így téve azt foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé. A Héra Ceramic falfesték hidrofób alkotórészei révén vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít. A hipoallergén, selyemmatt felület exkluzív színmegjelenést kölcsönöz otthonának.

Termékleírás

Az alapfelület előkészítése: 
Távolítsa el a régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget. Az esetleges vakolathibákat ProGold Tükörglettel javítsa ki. A festendő felület legyen tiszta, száraz, portól és repedésektől mentes. Gipszes glettelés után a fal szívóképességének kiegyenlítésére alkalmazzon Héra Falfix diszperziós mélyalapozót vagy a tökéletes eredmény érdekében Héra Prémium latex pigmentált fehér 3in1 alapozót. (CMC-alapú glettanyagok használata nem javasolt.)

Felhordás:
Alapos felkeverés után hengerezéssel, ecseteléssel, szórással 5-25℃ közötti felület és levegő hőmérsékleten, 80%-os relatív páratartalom alatti érték esetén. A festéshez ajánlott ProGold termékek: mikroszálas (17-18 mm szálhosszú) festőhenger, akril ecset. A festés befejezését követően a szerszámokat és az elcseppenéseket alaposan mossa le vízzel. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.

A végleges, ellenálló filmréteg 14 nap elteltével alakul ki. A filmréteg ezt követően válik vízzel, tisztító- és fertőtlenítőszerrel moshatóvá. A termék alkalmazási tulajdonságait és a kiadósságot nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban
felelősséget vállalni.

Megjegyzés: A javasolt rétegfelépítések minden esetben a legjobb tudásunk szerinti ajánlások, és nem mentesítik a felhasználót az adott festendő felület vizsgálatától. 

Tárolás: A terméket +5℃ és + 25℃ közötti fedett raktárban kell tárolni. Tűző naptól, fagytól védeni kell.

Színek

Bakelit
Városi dzsungel
Indigó
Karbon
Acélkék
Bazaltszürke
Azúr tenger
Langyos kakaó
Sziklaszirt
Lombzöld
Hamvas Őzbarna
Vasbeton
Minimál zöld
Manhattan
Gránit
Hegyi Patak
Fagyöngy
Ködös Völgy
Puha takaró
Karibi hullám
Tavaszi Kankalin
Barka
Magnólia
Pasztell Napnyugta
Aloha
Bársonyos Vadrózsa
Csendes eső
Reggeli ébredés
Teadélután
Zöld lagúna
Titán
Alumínium
Naplemente
Ezüst szürke
Lágy ölelés
Harmatos hajnal
Parti homok
Dán keksz
Téli álom
Fehér hótakaró

Download

Márkáink