Termékeink

Héra Bacteria Resist baktériumokkal és penésszel szemben ellenálló beltéri falfesték

Fertőtleníthető matt, belső falfesték

Előnyök

  • Ezüst iont tartalmaz
  • Ellenálló felület SA, E. coli és egyéb baktériumokkal szemben
  • Legmagasabb dörzs- és mosásállósági osztály
  • Kiváló fedőképesség és kiemelkedő fehérség
  • Fertőtleníthető
  • Penésszel szemben ellenálló

Elérhető kiszerelés

fehér és "L" bázis; 2,5L és 9L

Technikai adatok

Alkalmazási terület

Vakolt, beton, gipszkarton és glettelt belső falfelületek festésére.
Kifejezetten ajánlott kórházak, és egyéb, nagy igénybevételnek és nedvességnek kitett, magas páratartalmú helyiségek: pl. lakószobák, irodák, üzlethelyiségek, középületek, éttermek, szállodák, konyhák, fürdőszobák belső falainak és mennyezeteinek festésére.

Színek száma / színezhetőség

A Héra Bacteria Resist elérhető gyári fehér színben, illetve az L bázis színkeverőgépen színezhető.

Külső megjelenés Matt
Anyagszükséglet / kiadósság 12 m2/l
Felhordás módja

Ecsettel, hengerrel vagy megfelelő szóró berendezéssel. Szóráshoz a szórási paramétereket az adott géptípushoz kell beállítani.

Rétegszám 2 réteg
Száradási idő 2 óra
Hígíthatóság

A terméket a feldolgozás előtt alaposan keverje fel, illetve bizonyos időközönként festés közben is. A Héra Bacteria Resist felhasználásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítása nem szükséges. Amennyiben mégis erre van szükség, az első réteghez maximum 5 % vizet lehet adagolni.

Rövid leírás
A Héra BACTERIA RESIST egy új generációs, tartós, kiváló fedőképességű beltéri falfesték ACTIVE SILVER TECHNOLÓGIÁVAL kiegészítve, melynek köszönhetően ellenáll a bevonat felületén lévő baktériumoknak és penésznek. Foltálló, kiválóan mosható felületet biztosít, amely nagy mértékben ellenáll a tisztító- és fertőtlenítőszereknek, továbbá megakadályozza a por és a szennyeződések lerakódását. Olyan helyiségek falára és mennyezetére tervezték, ahol magas higiéniai előírásoknak kell megfelelni, továbbá azok számára, akik nagyra értékelik a magas szintű higiéniát a belső tereikben. Különböző baktériumokkal (pl. MSA, E-coli) szembeni ellenállóképességét speciális laboratóriumi tesztek igazolják, ezért kifejezetten ajánlott kórházakba, orvosi rendelőkbe, műtőkbe, óvodákba, iskolákba, szállodákba és éttermekbe. A magas minőségű bevonat lehetővé teszi a falak megfelelő „lélegzését", így a festék nedves helyiségekben is tökéletesen használható (pl. konyha, fürdőszoba, mosókonyha stb.), ahol a felületet alkalmanként víz vagy gőz érheti.
Színkeverés: Az „L” kiszerelés csak bázisként használható, mely a színkeverőgépen színezhető a PPG Trilak Kft. által használt színrendszerek, színkártyák színeiben.

Termékleírás

Alkalmazási terület:

Vakolt, glettelt, gipszkarton, előzőleg diszperziós festékkel festett és üvegszövet tapétával bevont falfelületek, mennyezetek beltéri festéke. Különösen ajánlott szennyeződésnek kitett falainak és mennyezeteinek védelmére, illetve középületek beltéri festésére.

Kiadósság: Max. 12 m2/l, egy rétegben.

Javasolt rétegszám: 2 réteg.

Hígíthatóság: Szükség szerint maximum 5 % vízzel az első rétegnél.

Száradási idő, 23 °C-on: 2 óra.

Átfesthetőség, 23 °C-on min.: 2 óra.

Felület előkészítés:

Távolítsa el a régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget. Az esetleges vakolathibákat ProGold Tükörglettel javítsa ki. A festendő felület legyen tiszta, száraz, portól és repedésektől mentes. Gipszes glettelés után a fal szívóképességének kiegyenlítésére alkalmazzon Héra Falfix diszperziós mélyalapozót vagy a tökéletes eredmény érdekében Héra Prémium latex pigmentált fehér 3in1 alapozót. (CMC-alapú glettanyagok használata nem javasolt.)

Felhordás:

Alapos felkeverés után hengerezéssel, ecseteléssel, szórással 5-25 oC közötti felület és levegő hőmérsékleten, 80%-os relatív páratartalom alatti érték esetén. A festéshez ajánlott ProGold termékek: mikroszálas (17-18 mm szálhosszú) festőhenger, akril ecset. A festés befejezését követően a szerszámokat és az elcseppenéseket alaposan mossa le vízzel. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.

A végleges, ellenálló filmréteg 28 nap elteltével alakul ki. A filmréteg ezt követően válik vízzel, tisztító- és fertőtlenítőszerrel moshatóvá. A termék alkalmazási tulajdonságait és a kiadósságot nagymértékben befolyásolhatják a felhasználás körülményei és az alapfelület minősége. A javasolttól eltérő alkalmazásból adódó hibákért nem áll módunkban felelősséget vállalni.

Színek

fehér

Download

Márkáink