PPG Trilak Térszépítők

A PPG Trilak, mint Magyarország piacvezető festékgyára számára fontos, hogy lehetőségeihez mérten segítse a rászorultakat. Ennek a fontos küldetésnek a keretein belül az elmúlt években több ezer liter festékkel támogatott közintézményeket, iskolákat, óvodákat és alapítványokat országszerte.


 

2015-ben a cég jóvoltából a Dryvit pályázatának köszönhetően 10 óvoda kapott speciális hőszigetelés. A vállalat jövőbeli céljai között szerepel, hogy az oktatási intézmények és alapítványok mellett kórházaknak is segítséget nyújtson. A közintézmények támogatása mellett a PPG Trilak aktív szerepet vállal a városok színesebbé tételét megcélzó projektekben.

Az elmúlt években számos budapesti belvárosi tűzfal újulhatott meg a Neopaint Works, a Budapest Főváros VII. kerület Erzsébetváros Önkormányzata és a PPG Trilak együttműködésének köszönhetően. A 2016-os évben a városszépítő projektek kilépnek Budapest határain túlra, és elindulnak országos útjukra. A PPG Trilak idén is folytatja az együttműködést a Neopaint Works-szel, emellett több vidéki nagyvárosban a parkok padjainak, játszóterek játékainak felújítását tűzte ki célul.

A PPG Trilak TérSzépítő csapata a nyíregyházi Fazekas János téri játszótér megújulásához is hozzájárult, így a közelben lakó gyermekek a szünidő további részét már ezeken a színes, felújított eszközökön élvezhetik. A PPG Trilak Térszépítő csapata Vácott is részt vett egy városszépítő projektben, melynek keretében a Zöldfa utcai játszóteret segítettünk felújítani június 20-án. Számos lelkes résztvevő segítségével sikerült újraszínezni a játszótér minden elemét, így a 10.000 fős lakótelep apraja-nagyja már ezeken a megújult hintákon, mászókákon tudja élvezni a nyári vakációt.

Márkáink