A stílus maga az ember 2. rész

Fontos, hogy mindenkinek legyen stílusa, hiszen ez tükrözi személyiségét, jellemét, karakterét. 
 


Mindegy mit választunk magunknak, azt kedvünkre formálhatjuk, hiszen a Héra több mint 20 000 színével bármilyen stílust könnyedén kialakíthatunk.

Velünk nem jelent problémát a minimál, art deco, eklektikus, klasszikus, neobarokk vagy provence-i otthon megvalósítása. Megújult és egyedülálló hármas színpalettánk segítségével igazán egyedivé tehető bármilyen otthon.

A jellemzők bemutatásával szeretnénk megkönnyíteni a választást:
 

Minimál


Minimalista stílusú fűrdőszoba káddal
 

Jellemzője a semlegesség és az egyszerűség. Semmi felesleges díszítés, maximum egy-egy érdekes design-tárgy. Karakteres stílusjegyei az egyenes, letisztult vonalak, szögletes formák, rendezett, ritmikusan ismétlődő tárgyak vagy minták. Falszínekben leginkább a fehér, a fekete és a szürke árnyalatai illenek hozzá.


Art deco


Art deco stílusú nappali
 

Eredete a 20-as évekre nyúlik vissza. A gépek megjelenése, az ipari formatervezés nagyban meghatározták a korszakot, így az uralkodó stílusjegyek a geometrikus formák, bakelit, fényes króm felületek lettek. Az akkoriban fénykorát élő egyiptomi régészet és a tömeges turizmus indulása miatt gyakran találkozhatunk egyiptomi motívumokkal és egzotikus faanyagokkal. Színeiben a fehér és az elegáns pasztellek illenek hozzá, mint például s krém és a bézs.
 

Eklektikus


Eklektikus stílusú nappali

A különböző korok és stílusok keveréke. Nincs jellemző anyag vagy színvilág, ezért a kaotikus hatás elkerülése miatt kifejezetten jó ízlés kell hozzá. Érdemes némi rendszert kialakítani, használjuk egy színnek az árnyalatait, vagy teremtsünk kontrasztot: matt színek fényes felületekkel, szögletes formák lágy ívekkel, meleg textilek hideg fémekkel ellensúlyozhatják egymást.
 

Klasszikus

Klasszikus stílusú nappali

Leginkább a nagypolgári lakásokhoz illik, megköveteli a nagy tér- és belmagasságot, amely fokozza az eleganciát. A tipikusan antik bútorokkal berendezett helyiségekben fontos, hogy a tárgyak azonos korszakból származzanak. A függönyök, textíliák mind nemes anyagból készülnek. Jellemző falszínek a fehér, az elegáns barnák és bordók, a mélyzöld és a fakó sárga. A dohány és füst színek mellett jól mutatnak még az arany, az ezüst és bronz fényű kiegészítők. Neobarokk

Túldíszítettsége eleganciát sugall, finom, lágy és egyben érzéki stílus, amely leginkább a nők körében közkedvelt. Tipikus stílusjegyei a csavart bútorok, a gyönyörű üvegcsillárok és a nehéz, mintás kárpitok, tűzött szövetek. Színeiben a fekete, az ekrü, az arany, a lila vagy a fémesen csillogó ezüst. Csillogó felületei, érdekes fényei az éjszakai bárok hangulatát idézik.
 

Provence


Provence stílusú nappali
 

Igazán családias, otthonos stílus, amely a békés vidéki környezetet és a természetet helyezi előtérbe. A padlóburkolat lehet kő, de akár bontott tégla vagy fapadló is. A hangsúly itt is a természetességen van. Lágy színek jellemzik, mint a napsárga, a bordó, az olívazöld vagy a levendula és ezek tompább árnyalatai.

Mindebből látszik, hogy Héra termékeink minden elképzelést kielégítenek. Terméktulajdonságaik pedig számos olyan elemet hordoznak, amelyekkel mindenki számára végtelenül egyszerű a használatuk. Az egyedi színpaletta mellett érdemes kiemelni a környezetbarát termékösszetételt és a 2 órás száradási időt.

Így már semmi mást nem kell tennie:

Gondoljon egy színre! Nálunk van.

Márkáink