Ötletes inspirációk

A következő videókban ismerje meg, hogy Trinát termékeink segítségével és egy csipetnyi kreativitással milyen ötletes megoldások születhetnek otthonában. 

 

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!

Az Otthon a kertben legújabb évadában mindenki megtalálja majd a számítását: a nagy kertek birtkosai, irodák dolgozói, lelkes balkonkertészek, iskolák, hírességek, a színes és illatos virágok szerelmesei, a veteményesek és szobanövények fanatikusai, kezdők, hobbikertészek és feketeöves haladók is.

A következő videókban ismerje meg, hogy Trinát termékeink segítségével és egy csipetnyi kreativitással milyen ötletes megoldások születhetnek otthonában!

 

Csináld magad: Színes konzerv kaspók

Az üres konzervesdoboz a DIY szakma etalon alapanyagának számít! Megmutatjuk, hogy egy kis kreativitással, és némi Trinát Spray segítségével, hogy tudsz színes kaspókat készíteni.

 

 

Csináld magad: Virágosláda

Néhány alapanyag segítségével a zöldségesnél beszerezhető gyümölcsösládából is könnyedén virágosládát készíthetünk!

 

 

Csináld magad: Hangulatvilágítás biciklikerékből

Újrahasznosított elemekből akár hangulatvilágítás is készíthető! Nincs másra szükséged, mint egy bicikli kerékre és néhány mécsesre!

 

 

Adventi asztali dísz McMenemy Márkkal

Mi kell a tökéletes adventi asztali díszhez? Egy régi deszka, néhány karácsonyi díszítő elem (gesztenye, dió, toboz, fenyőfaág) és pár gyertya!

Természetesen a faápoláshoz is adunk egy-két tippet!:

- először is, tisztístd meg alaposan a deszkát, majd oldószermentes faanyagvédőszerrel kend le, lehetőleg 2 rétegben

- száradás után használj Lazurán Aqua Extra tartós vastaglazúrt, ezt szintén vidd fel két rétegben, majd hagyd száradni a festéket 

 

Márkáink