Zománcfestés fémre, fára

A festés utolsó lépése a fedőréteg felvitele. Ekkor nyeri el a tárgy a végső fényét és színét. 

Hasonlóan a bőrünkhöz, a fedőfestéknek sem csak szépnek kell lennie, de meg kell védenie a felületet a külső, sokszor agresszív hatásoktól. Ilyenek lehetnek az ütődések, a karcolások, de ide sorolható az UV sugárzás is.

Az utóbbiak jelentette komoly kihívás miatt a Trinát család fedőzománcait úgy terveztük, hogy ellenálljanak a rendeltetésszerű használat során várható behatásoknak. Az ellenálló képesség mellett persze fontos tényező a vonzó megjelenés. Hogy ezeket az igényeket maradéktalanul ki tudjuk elégíteni, a Trinát fedőzománcoknál is a lehető legnagyobb választékot szeretnénk biztosítani.

Fényesség szempontjából választható a Trinát magasfényű, selyemfényű vagy matt változata. Akik a hagyományos zománc színeket kedvelik, azok kedvező áron és széles palettáról válogathatnak. Ezzel azonban nincs vége a lehetőségeknek, hiszen a Trilak színkeveréssel rendelkező boltjaiban a Trinát Kolor család több ezer színben keverhető.

Az általános festési igények mellett nem feledkezhetünk meg a speciális felületekről sem. Radiátorok festésére használható az erre a célra kifejlesztett, 100 °C-ig hőálló Trinát radiátorzománc, iskolatáblára pedig a nagy kopásállóságú és írható felületet biztosító Skolatex festékcsalád.

Márkáink