Selemix

Selemix rendszer Közvetlenül a fémre felvihatő bevonatok (DTM)

Prémium technológia minden bevonat típushoz

Bármi legyen is a követelmény, polcok, kerékpárok, bútorok, fém vázak, garázskapuk vagy mezőgazdasági gépek fényezése, a SELEMIX RENDSZER tökéletes megoldást kínál kifogástalan kivitelben.

A SELEMIX RENDSZER egy olyan csúcsminőségű multi-mix koncepció, amely tökéletesen alkalmazkodik a könnyűipari terület bevonati és felületvédelmi igényeihez.

A SELEMIX RENDSZER koncentrált színezők és kötőanyagok összessége Ezek kombinálása egy olyan testreszabott festékrendszert eredményez, amely minden tekintetben megfelel a vevőknek a megjelenéssel, a minőséggel és a költségekkel szemben támasztott igényeinek.

A színek és a kötőanyagok kombinálása megsokszorozza a rendelési lehetőségeket, miközben a raktárkészlet és a befektetés minimális szinten tartható.

A SELEMIX RENDSZER olyan UHS termékeket foglal magában, amelyek megfelelnek az oldószer kibocsátással kapcsolatos európai követelményeknek (1999/13 SED).

 

SELEMIX RENDSZER Közvetlenül a fémre felvihető bevonatok (DTM) egy rugalmas és hatékony megoldás

Ha úgy dönt, hogy a SELEMIX DTM RENDSZERT választja, élvezheti mindazt a rugalmasságot, amelyet a termelési folyamat igényel.

A SELEMIX DTM RENDSZER rugalmas, mivel a fedőfestékek felvihetőek a felületre minden szokásos szóróberendezéssel és hengerrel is. Ezáltal elkerülhetőek a speciális fényező eszközökkel kapcsolatos beruházások.

Rugalmas, mivel a széles színválaszték lefedi a legnépszerűbb ipari referenciákat.

Rugalmas, mivel minden fedőfesték öt különböző fényességi fokozatban érhető el (10, 30, 50, 70 és 80%), ezáltal bármely esztétikai igény kielégíthető.

Amennyiben HS edzővel keverjük, egy olyan alacsony oldószer tartalmú terméket kapunk, amely megfelel az oldószer kibocsátással kapcsolatos európai követelményeknek (1999/13 SED).

A SELEMIX DTM RENDSZER bevezetése javítja a fényezési folyamat hatékonyságát és növeli a festett elemek tartósságát.

Kiváló tapadást biztosít az alapfelületek széles skáláján, lehetővé téve a közvetlen alkalmazás. Ezáltal megtakarítható az előkészítéshez szükséges idő és költség.

Kiváló fedőképességgel rendelkezik és nagy rétegvastagságban alkalmazható, így a legtöbb munka elvégzéséhez elegendő egy réteg fedőfesték felvitele.

Maximális védelmet és tartósságot kínál, ezáltal meghosszabbítja a bevont eszközök élettartamát, csökkenti a karbantartási költségeket és az állásidőt. 

Egy megbízható megoldás könnyűipari bevonatokhoz

A korrózióvédelmi követelmények kielégítése érdekében, miközben a legjobb minőséget biztosítja, a SELEIMX RENDSZER különböző bevonatok kombinációját kínálja, melyek közül több ISO minősítéssel is rendelkezik.

 

SELEMIX RENDSZER korróziógátló fényezési folyamatok

A korrózió az anyag alapvető tujaldonságainak a lebomlását jelenti, miközben az kémiai reakcióba lép az őt körülvevő környezettel. Talán a rozsda a leggyakoribb példa az elektromechanikai korrózióra: a fémek vízzel és oxigénnel reakcióba lépve elveszítik elektronjaikat, a következmény pedig a fém meggyengülése a vas atomok oxidációja miatt.

Számos nemzetközi tanulmány becslése szerint az éves korróziós költségek az egyes nemzeteknél körülbelül a bruttó nemzeti termék 1-5%-át teszik ki. Ezért a megfelelő korrózióvédelem közép- és hosszútávú megtakarítást jelent az alacsonyabb karbantartási költségek és a hosszabb élettartam következtében.

 

Az ISO szabványok kiváló teljesítményt garantálnak

A megfelelő ajánlat érdekében:
• megbízható útmutató a különböző vevői előírásoknak megfelelő festékrendszer kiválasztásához;
• Selemix antikorrozív rendszerek széles választéka minőség, ár és tartósság tekintetében;
• az ipari piacon fellelhető nemzetközi standardokon alapuló tanúsítványok;

egy független akreditált laboratórium tesztelte a SELEMIX RENDSZER különböző ciklusait a 12944-6 ISO szabványnak megfelelően. A jobboldali táblázat mutatja a SELEMIX RENDSZER által kínált bevonati megoldásokat tartósság és korrózióvédelem tekintetében, a korrózióvédelmi követelményekhez igazodva.

 

Páratlan színkínálat

A SELEMIX RENDSZER színkínálata a nemzetközi színrendszerek széles skálájához igazodik. Emellett magában foglal számtalan olyan ipari színt, melyet gyakran használnak a tömegközlekedésben, az olajiparban, a nemzetközi ottáknál, valamint mezőgazdasági és gépipari berendezések esetében. Több, mit 20.000 recept áll rendelkezésre. A megfelelő színpontosságot oly módon biztosítják, hogy a színeket minden kötőanyag esetében külön-külön beállítják.

A SELEMIX RENDSZER színkínálatát több eszköz támogatja:

• colour box, amely több, mint 4.000 színkártyát tartalmaz;
• RAL színkártyák;
• on-line színinformáció, amely folyamatosan elérhető a selemix.com oldalon;
• colour szoftver, melyet rendszeresen frissítenek a legújabb receptekkel.

Abban az esetben, ha egyedi színre van szüksége, használhatja a spektrofotométert: egy könnyű és hordozható berendezés, amely egy laboratóriumi követelményeknek megfelelő colour szoftver és egy felhasználóbarát interfész párosításán alapul.

A spektofotométer szinte azonnal receptek készít minden színre.

Megbízható és pontos, ezáltal segít csökkenteni a színek előkészítésére fordítandó időt.

A berendezés teljes mértékben integrálható a számítógép vezérlésű ipari adagoló gépekhez.

 

Automatizált ipari adagoló szolgáltatás

A SELEMIX RENDSZERT egy olyan automatizált ipari adagoló berendezés támogatja, amely rekor idő alatt képes kimérni a színeket.

Minden koncentrált alapszínt az adagolófejhez csatlakozó dobozokban tárol és kever.

A kettős - gravimetrikus és térfogati - adagoló mód, valamint az online kalibráció kiemelkedő pontosságot és végrehajtási sebességet tesz lehetővé.

A SELEMIX colour szoftver irányítja a standard és egyedi színek adagolását, az árazást és a címke nyomtatást.

Ez egy moduláris rendszerű és ergonómikus kialakítású berendezés, amely a dobozok és a pumpák különböző kon gurációiban érhető el, így igazodva a SELEMIX üzletek és értékesítési helyek követelményeihez.

Márkáink