Üzenőtábla

Valami kreatív ötlettel szeretnéd várni a kerti party-ra a meghívottakat? Készítsd el velünk ezt az asztali üzenőtáblát! Gyorsan elkészül, mégis színes eleme lesz a bulinak, akár egy üdvözlő szöveget írsz rá, akár a menüsorral szeretnéd várni a vendégeket. 


 

1. lépés - Összeszerelés

Ez a projekt sem igényel nagy helyet, egy kisebb teraszon, vagy akár az erkélyen egy asztalon is el tudjuk készíteni. Első lépésként a méretre vágott lécekből két keretet készítünk L vasak segítségével, ezek adják majd a tábla elejét és hátulját. A két hosszabb léc közé betesszük a két rövidebbet, és ezekbe becsavarozzuk az L vasakat.
2. lépés – FelületkezelésAz alapozás után lefestjük a méretre vágott rétegelt lemezeket Skolatex táblafestékkel 3 rétegben.Miközben száradnak a rétegek, az elkészített két keretnek is adunk egy választott színt, mi égkék színt használunk. A bátrabbak akár új színt is keverhetnek fehér Trinát Aqua magasfényű fehér zománcfesték hozzáadásával! A Trinát festéket is két rétegben vigyük fel, hogy mindenhol befedje a kereteinket.3. lépés – Összeszerelés


Száradás után Száradás után kezdődhet is az összeszerelés! A két keretre ragasztópisztollyal csíkot húzunk, erre tesszük rá a Skolatex-szel lefestett táblákat. A ragasztópisztoly csíkja mellé érdemes faragasztót is használni, hogy a ragasztás tartós legyen! Ezután a két keretet összedöntve bepróbáljuk a zsanérokat a helyükre, majd szétnyitjuk a kereteket és a zsanérokat szöggel rögzítjük mind a két keretünkhöz.
 4. lépés – Díszítés, feliratozás

Ha kész vagyunk, nincs más hátra, mint vidám feliratokat, rajozokat készíteni a táblákra, de várhatjuk akár barátainkat, vendégeinket egy kész menüsorral is a táblára írva!Használj vizes bázisú krétafilcet, mellyel díszesebb betűket tudsz írni, ha pedig egy másik feliratot szeretnél a későbbiekben a táblára írni, vízzel és szivaccsal egyszerűen letörölheted!


 

Márkáink