Trinát Skolatex

A Trinát Skolatex nagymértékben kiemelkedik a festékek köreiből, hiszen számos hasznos tulajdonága is van, azon kívűl, hogy minden helyiségben stílusosan mutat. 

Sűrű és krémes állagának köszönhetően könnyen felkenhető a kívánt felületre. Rendkívül hamar szárad, és nincs kellemetlen szaga. A festett felület könnyen tisztítható, ezért bármilyen helyiség kifestésére ajánlott.
 

Skolotex a gyerekszobában

A falfesték elsőként a gyerekszobában vált népszerűvé, mivel 3 réteggel kiváló firkálási felületté varázsolhatjuk. Mivel biztosan sokan ódzkodnak attól, hogy fekete színű legyen a gyerekszoba összes fala, ezért kompenzálhatjuk ezt azzal, hogy olyan kedves figurákat festünk a falra, melyek vidámságot keltek a szobában.

 

Skolatex táblafesték konyhában

A táblafestéket üzenőfalként rendkívül népszerű lehet a konyhában, de a csempére is felfesthetjük, melyekre recepteket, üzeneteket, vagy kedves rajzokat is készíthetünk.  

 

Skolatex táblafesték bútorokra

A táblafesték gyakorlatilag minden fafelületre festhető, tehát szinte minden bútortípust is lefesthetünk vele. Egy régi kopott szék, egy négylábon álló bútor, vagy egy ajtó lefestése is különlegessé varázsolhatja a teret.

Márkáink