Így készíts kreatív állomást

Szeretsz alkotni és rendszerezni? Ezt az ötletes kreatív tárolót imádni fogod! 

Ezentúl egy helyen tarthatod az összes eszközt, melyekre alkotás közben szükséged lehet. Emellett a tároló a lakás díszeként is szolgál és rengeteg helyet is spórolhatsz vele, hiszen a falra rögzíted.


 

Eszközök, melyekre szükséged lesz:
- fadoboz (amit lefestesz)
- ecset
- Trinát Unitop festék
- Skolatex festék
- Bondex Vintage Effect festék
- keverőpálca
- rongy
- fehér vastag filc
- takarófólia

1. lépés 
A dobozok alját Trinát Unitop festékkel kezeljük. Most mustársárgát használtunk, de bármilyen színt választhatsz. A doboz tetején használjunk táblafestéket, így sokkal jobban fog mutatni rajta a fehér felirat.
 

2. lépés 
Miután megszáradt a festék, a sárga felületre vékony, szálazó technikával felvisszük a Bondex Vintage Effect festéket. Ez annyit tesz, hogy csak az ecsetünk végét mártjuk bele a festékbe, leitatjuk egy papíron és szinte teljesen száraz ecsettel vékony szálakat húzunk a felületre.
 


 

3. lépés 
Ezután a Vintage Effect festékhez tartozó ezüst wax-szal adunk egy kis fényt a sárga felületnek, egy rongy segítségével.


 

4. lépés 
Az utolsó fázisban feldíszítjük a doboz elejét. Akármilyen szöveget írhatunk rá, a bátrabbak bonyolultabb grafikákkal is próbálkozhatnak. Már csak rögzítenünk kell a falra és kész is van az új kreatív állomásunk!

Márkáink