Kerti szerszámtároló

Ha egy kis rendszert vinnél udvarod forgatagába, de ezt valami kreatív módon szeretnéd megtenni, akkor ez a barkács-projekt Neked való! Készítsd el Te is ezt a kerti szerszámtárolót, amit gyorsan elkészíthetsz, ám biztosan hasznos és vidám dísze lesz kertednek! 
 


 

 

1. lépés - Csiszolás

Ennél a projektnél szintén raklap az alapanyagunk, első lépésként meg kell csiszolnunk a felületet, hogy szálkamentes legyen. A nagyobb felületeket érdemes géppel megcsiszolni, a nehezen hozzáférhető részekhez pedig használjunk csiszolópapírt! Ha végeztünk a csiszolással, portalanítsuk a felületet.


2. lépés – Felületkezelés
A következő lépés raklapunk lefestése, amihez Lazurán Favédő Lazúr Aqua 3in1 festéket használunk. A három elülső lécen kívül mindenhol vigyük fel ezt a festéket, majd a három lécet a Lazurán Oldószermentes Faanyagvédőszer felvitele után Trinát zománcfestékkel fessük le! Mind a két festéket két rétegben vidd fel!3. lépés – Tervezés

Száradás után kezdődhet is a tervezés! Fontos előre megtervezni, mit hova szeretnénk elhelyezni, így lesz szerszámtárolónk rendezett és átlátható. Célszerű a legnagyobb tárgy elhelyezésével kezdeni, hogy mindent ehhez képest tudjunk betervezni.


4. lépés – Összeszerelés

Ezután már csak egy lépés van hátra: felszerelni a különböző tartó-eszközöket. Érdemes beszerezni két konzolt, ezekre tehetjük a locsolócsövet, majd kaspókat akaszthatunk a másik oldalra – ezekben különböző fogókat is tudunk tárolni -, illetve a maradék helyre fúrjunk fel különböző színű gombokat, amire a többi kerti szerszámunkat akaszthatjuk!

Márkáink