Előszobai dekorációs tipp

Szeretnél izgalmat vinni az előszobádba? Mutatunk egy könnyen elkészíthető előszobai dekorációt, mellyel mindenkit lenyűgözhetsz, hiszen most a 2016-os év színeit választottuk, a rózsakvarc és serenity blue színt, mely egyszerre áraszt nyugalmat és energiát. 

 

 

Csupán pár óra festés és dekorálás, és kész is, most pedig megmutatjuk, hogyan készítheted el, akár saját kezűleg! Semmi másra nincs szükséged, csupán két féle színű Héra Clean falfestékünkre, valamint két darab natúr fellépőre.1. lépés - Kijelölés

Először is, jelöljünk ki a falon 2db - 41 cm széles, és 2 méter magas területet, melyet majd két különböző színnel fogunk lefesteni.
2. lépés - Kiragasztás

A következő lépés a kiragasztás, melyet 1 mm-en a jelölésen kívül, festő ragasztóval fedjük le körbe.


3. lépés – Falfestés

Ennél a lépésnél már jöhet is a festés. Mi a Héra Clean falfestéket választottunk, melyet két rétegben vittük fel, amit legkönnyebben a mikroszálas ProGold falfestő henger segítségével tehetünk meg - Érdemes 2 óra száradási időt hagyni az egyes rétegek között. Miután felfestetted mind a két réteget, egyből vedd le a ragasztószalagot.
4. lépés – Fellépők előkészítése

Amíg szárad a fal, addig elő vehetjük a két darab fellépőt, melyet először csiszoljunk le, majd portalanítsuk.
5. lépés – Fellépők lefestése

Mielőtt elkezdjük a festést, fontos, hogy alapozzuk le a felületet Lazurán Oldószermentes faanyagvédőszerrel, hogy hosszú ideig tündököljön az új fényében, majd 2 rétegben fessük le Trinát Aqua selyemfényű zománcfestékkel.


6. lépés – Berendezés

Miután a fellépők is megszáradtak, jöhetnek az előszobában tárolt ruhát, táskát, cipők, melyekkel berendezhetjük az új előszobai helyiséget. A Héra Clean egy lemosható felületet képez, de nagyon fontos, hogy csak 28 nap után, addig ne törölgessük!

Márkáink