Lemosható, tisztítható, fertőtleníthető termékeink vásárlásával nem csak lakókörnyezetét, hanem egy kórházat is biztonságosabbá és szebbé tehet!


Ahogy évről évre folyamatosan, úgy a kialakult járványhelyzetben is folytatja a PPG Trilak Kft. a rászorulók megsegítését, melyre most különösen nagy szükség van.

Mindannyiunk érdeke, hogy kórházaink megfelelően legyenek felszerelve, és a betegellátáshoz szükséges minden erőforrás rendelkezésükre álljon, ezért döntöttünk úgy, hogy anyagi támogatást nyújtunk a Fővárosi Önkormányzat Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháza Alapítvány számára.

Így tehát április 20. és július 20. között a Héra Prémium, Héra Prémium Clean, Héra Clean&Style, Héra Prémium Latex és Héra Kolor Prémium selyemfényű termékek értékesítéséből a PPG Trilak bevételének 2%-át felajánlja a kórház számára.

Ezek a termékek tisztíthatók, lemoshatók, a Héra Prémium Clean, Héra Clean&Style, Héra Prémium Latex és a Héra Prémium selyemfényű termékeink a fertőtlenítőszereknek is ellenállnak (kivéve jód tartalmúak). A Héra Prémium Clean a kórházi műtők nagyon gyakori fertőtlenítési igényének is megfelel.

A kormányrendeletnek megfelelő időintervallumban festékboltjaink továbbra is nyitva tartanak, ugyanakkor a biztonságos vásárlás érdekében többek között ezek a termékek is bolti összekészítéssel vagy házhozszállítással telefonon, e-mailben vagy webshopon keresztül is megrendelhetők. A boltokról tájékozódjon a https://ppgtrilak.hu/festekrendeles oldalunkon!

Márkáink