Hőszigetelő termékcsalád a Trilaktól


A Thermotek homlokzati hőszigetelő rendszer minden tekintetben megfelel a kor követelményeinek és hosszútávon megőrzi otthona melegét!
 
A környezetvédelem előtérbe helyezése és a növekvő háztartási kiadások mellett mindannyiunk számára egyre fontosabbá válik az energia hatékony, gazdaságos felhasználása. Az épülethomlokzatok hőszigetelése az elmúlt évtizedek egyik legeredményesebb energiatakarékossági intézkedésének tekinthető. A homlokzati hőszigetelés Magyarországon az új energetikai szabályozások miatt igen elterjedt megoldás, ma már nincs is olyan új építésű épület, amely ne rendelkezne homlokzati hőszigetelő rendszerrel. Hőszigetelő rendszer alkalmazásával nem csak a kevésbé kedvező kialakítású épületszerkezetek hővesztesége csökkenthető, de lényegében bármilyen háztartás gazdaságosabbá válhat a károsanyagkibocsátás csökkenésének következtében.

A PPG Trilak Kft. magas minőségű homlokzati hőszigetelő rendszere - a THERMOTEK homlokzati hőszigetelő rendszer - lakóházak, középületek és ipari épületek külső falainak hőszigetelésére, homlokzatképzésére egyaránt kiválóan alkalmas. A THERMOTEK hőszigetelő rendszer alkalmazásával az érvényben lévő szabványoknak megfelelő hőszigetelő homlokzati bevonat és felületképzés állítható elő. Szakszerű kivitelezés mellett ráadásul olyan hézagmentes, nagy hőszigetelő képességgel rendelkező bevonat hozható létre, melyben a hőhidak hatása elhanyagolható.

Összegezve a THERMOTEK homlokzati hőszigetelő termékcsalád minőségi és korszerű termékei nem csupán energiatakarékos és gazdaságos, továbbá tartós megoldást, hanem esztétikus végeredményt és időtálló szépséget is kínálnak, így széppé varázsolhatja új vagy régi háza külsejét.

Márkáink